Tulokulman palvelut

Teemme responsiivisia nettisivuja eli kotisivuja.

Nettisivut

Kun haluat yrityksellesi nettisivut tai kaipaat uudistusta vanhoihin sivuihisi, Tulokulma auttaa. Autamme esimerkiksi silloin, kun sivustosi on päässyt vanhentumaan, sisältöpäivityksien tekeminen ei enää vaan onnistu eikä se sivut aikanaan tehnyt kaverikaan enää ole tavoitettavissa. Tai silloin kun nettisivujen tekniikkaan perehtyminen tuntuu tylsältä työltä, eikä jaksaisi vähempää kiinnostaa.

 

Teemme Sinulle toimivat ja yrityksestäsi asiakkaillesi olennaiset asiat esille tuovat nettisivut ilman krumeluureja. Tai jos krumeluureista on yrityksellesi hyötyä, niin sitten teemme sivustosi viimeisimpien kellojen ja pillien kera. Helppokäyttöisellä sivustotyökalulla voit päivittää uutta tietoa sivuillesi itse. Halutessasi teemme myös kaikki tylsät sivustopäivitykset puolestasi.

 

Aloita nettisivuistasi, ellei sinulla vielä niitä ole. Ja aloita nettisivujesi toteutus heti. Ota yhteyttä, ryhdytään tuumasta toimeen!

Verkkokauppa

Verkkokauppa voi muuttaa yrityksesi myynnin. Ja tehdä sen isosti. Tai ehkä kaikki myyntisi voisi olla verkkomyyntiä? Verkkokaupalla myyt tuotteitasi tai palvelujasi kellon ympäri kaikkialla Suomessa - tai jopa ympäri maailmaa. Miksi tyytyisit vähempään, jos koko maailma on tavoitettavissasi? Voisiko markkina-alueesi olla nykyistä isompi? Vai oletko vasta avaamassa verkkomyyntiä?

 

Tulokulma toteuttaa sinulle verkkokaupan, teemme tylsän perustamistyön nopeasti ja edullisesti. Ja halutessasi niin, että jaamme taloudellisen riskisi, jotta siitä ei tulisi estettä etenemiselle. Kysy lisää! Markkinoinnin, muutokset kaupan valikoimaan tai hinnoitteluun teet helposti itse. Tai sitten annat nämäkin tylsät työt Tulokulman päivityspalvelun tehtäväksi.

 

Aloita kauppa verkossa. Se saattaa olla parhaita päätöksiäsi koskaan. Ota yhteyttä - saat nopeasti suunnitelman miten verkkokauppasi saadaan käyntiin!


Myyntiloikka

Ilman myyntiä ei ole asiakkaita. Ilman asiakkaita ei ole mitään. Mutta myynti ei aina ole herkkua. Monien mielestä se on myös suunnattoman tylsää ja epämukavaa työtä.

 

Myyntiloikka tähtää myyntisi kasvuun. Haemme Sinulle uusia asiakkaita, uusia myyntikanavia ja uusia kumppaneita, jotka kasvattavat myyntiäsi. Autamme myös kun pohdit miten paketoisit osaamisesi helposti ostettavaksi tuotteeksi.

 

Olet ehkä yrityksesi myynti, tuotanto ja hallinto. Ja kaikkea tätä samaan aikaan. Tee muutos, ota loikka - hanki Myyntiloikalla yrityksellesi oma myyjä ilman että palkkaat ketään! Myynti tuo kauppaa ja kauppa on se joka kannattaa!

Markkinointiloikka

Markkinointiloikka auttaa Sinua, kun mietit miten löytäisit asiakkaita ja miten asiakkaat löytäisivät yrityksesi. Ja mistä löytäisit aikaa kaikkeen tuohon. 

 

Tarvitsetko uuden tai ehkä yrityksesi ensimmäisen esitteen? Tai käyntikortit? Tai muuta markkinointimateriaalia? Kaipaatko ideoita siihen, miten saisit uusia asiakkaita lähiseudulta? Siintääkö ajatuksissasi avata Facebook-sivu yrityksellesi?

 

Ainoa tavoitteemme on, että tulevat asiakkaasi kiinnostuvat yrityksestäsi. Kokemuksemme mukaan yrittäjien mielestä siakkaiden palvelu on kivaa, mutta asiakkaiden houkuttelu on tylsää. Anna kun me hoidamme sen.


Leikkuri

Leikkuri -palvelulla varmistat, ettei yritykselläsi ole turhia kuluvirtoja. Maksatko tietämättäsi liikaa ostamistasi palveluista? Olisiko aika kilpailuttaa vuosia sitten hankkimasi palvelu? Juoksevatko kulut, vaikka et enää käytäkään kaikkea aikanaan hankkimaasi? Voisiko yrityksen koko kulurakennetta kehittää? Selvittäminen on työlästä ja tylsää työtä, joka jää usein tekemättä.

 

Varmista Leikkuri -palvelullamme Sinulle tärkeiden hankintojen oikea hinta-laatu-suhde. Leikkaa pois se mitä ei tarvita. Ja mikä parasta, Leikkurilla on Hyötytakuu: jos emme lainkaan löydä säästökohteita, sinun ei myöskään tarvitse maksaa palvelusta meille yhtään mitään.

Lapio

Lapio -palvelu on tarkoitettu tilapäiseen tai jatkuvampaan tylsien hommien hoitamiseen. Lapio auttaa, jos pitkään suunnitteilla ollut muutos yrityksen paperitöiden hoitamisessa tai vaikkapa yllättävä tarve uusien ohjeistusten tekemisestä on jäänyt roikkumaan. Tai jos tarvitset vain lisäkäsiä lyhyeksi aikaa hoitamaan myyntiä tai ostolaskujen käsittelyä, päivittämään sosiaalisen median kanavia tai sinulla on muuta hommaa, johon oma aika ja/tai into ei riitä.

 

Niinpä... Lapio -palvelullamme pyyhit hoitamatta olevan homman helposti pois tehtävälistaltasi!

 

Kääritään hihat ja laitetaan Lapio heilumaan!